Politică

Mihai Weber, despre comportamentul unui senator de Gorj: În capul lui se învârt numai bani și șobolănisme

În capul lui se învârt numai bani și șobolănisme! Afirmația vine de la deputatul Mihai Weber care îi transmite public senatorului Ion Iordache că poate să doarmă liniștit pentru că PSD a finalizat lista candidaților pentru alegerile parlamentare. „Îi spun direct: Iordache, oricâți bani ai avea, respectul nu ți-l poți cumpăra niciodată! Nu toți sunt de vânzare așa cum crezi tu”, a mai transmis deputatul Weber. 

 

Reacția lui Weber vine după ce senatorul Iordache s-a tot inflamat că PSD nu se grăbește cu lista de candidați pentru alegerile parlamentare și de-asta stă județul pe loc. Ba chiar s-a filmat în fața vămii din Târgu Jiu, unde a arătat cu degetul spre clădirea care are nevoie de modernizare și a dat vina pe PSD că nu face nimic. Fără să-și dea seama, probabil, ce gafă face pentru că vama e în subordinea Ministerului Finanțelor condus de un liberal. „Pe lista respectivă sunt numai oameni care au pregătire, un CV în spate. Îi recomandă ceva pentru a se poziționa pe o listă de candidați pentru Parlamentul României. Lucrurile sunt cât se poate de clare. Sunt oameni care s-au implicat în echipa PSD Gorj, sunt oameni de echipă. Cred că și Iordache acum poate să stea liniștit că n-a fost acea licitație și banii pe care îi tot vehicula pentru că el e obsedat de bani și de putere”, a afirmat liderul PSD Gorj, Mihai Weber.

 

Iordache, știind cum își face el lista dând refresh la conturi să vadă ce bani le-au mai intrat  potențialilor candidați, crede că toată lumea își cumpără locul pe listă. Weber i-a transmis răspicat că degeaba are bani. N-are suficienți să cumpere și vreun strop de respect.  

 

„Îi spun direct: Iordache, oricâți bani ai avea, respectul nu ți-l poți cumpăra niciodată! Nu toți sunt de vânzare așa cum crezi tu. E un mesaj strict pentru el pentru că am văzut ieșirea pe care a avut-o și filmulețul penibil să te duci tu la vama din Târgu Jiu și să spui că acea instituție arată cum arată pentru că PSD Gorj nu a făcut lista la parlamentare sfidează orice fel de logică, dar acesta e comportamentul partenerului nostru de alianță. În capul lui se învârt numai bani și șobolănisme, că tot îi place să folosească termenul ăsta”, a mai transmis Weber. 

Vizualizări: 2,185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: