Actualitate

Mesajul lui Manu Tomescu după protestul de azi

Sindicalistul Manu Tomescu a participat și el la protestul organizat, vineri, în Piața Prefecturii din Târgu Jiu. Alături de câteva zeci de salariați, Manu Tomescu, unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat, a spus că a protestat pentru stoparea planului de închidere a mineritului și pentru ca toți salariații companiei să aibă contracte de muncă pe durată nedeterminată. 

 

"Așa cum am procedat de fiecare dată, iată că și astăzi am fost alături de colegii și prietenii mei, la protestul din Piața Prefecturii Tg-Jiu!

Am protestat pentru stoparea planului de închidere a grupurilor energetice pe bază de cărbune și pentru angajarea tuturor salariaților din producție, cu contracte individuale de muncă pe perioadă nedeterminată. 

 

Chiar dacă și de această dată am fost tot puțini, pentru că majoritatea colegilor nu au venit să ne susțină, noi cei care am protestat am demonstrat încă o dată că printre salariații din C.E.Oltenia nu toți ochii sunt închiși și nu toate gurile tac", a transmis sindicalistul.

Vizualizări: 1,260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: