Actualitate

Mesajul CEO de Ziua Energeticianului

Astăzi e Ziua Energeticianului. Directorii Complexului Energetic Oltenia le-a transmis salariaților mulțumiri și felicitări de ziua lor. Într-un comunicat de presă, le-au transmis și că se fac eforturi pentru modernizarea acestui domeniu. 

 

Și în acest an, Ziua Energeticianului prinde salariații companiei la serviciu și sub o mare presiune pentru că e mare nevoie de energie. Și tot cărbunele e baza când afară e cod roșu de caniculă. 

 

"Cu prilejul Zilei Energeticianului, conducerea Complexului Energetic Oltenia transmite cele mai sincere felicitări și mulțumiri. Ne exprimăm aprecierea și recunoștința pentru toată munca depusă în scopul menținerii siguranței sistemului energetic național, precum și pentru susținerea unei întregi economii. Gândurile noastre se îndreaptă, deopotrivă, și către colegii care au plecat din sistem, dar a căror contribuție a fost decisivă pentru asigurarea energiei țării, parcurgând zilnic un drum dificil în care erorile nu sunt permise.

 

De Ziua Energeticianului, vă dorim multă sănătate, forță și pricepere pentru a traversa această perioadă dificilă, în care se impune mai mult ca niciodată mobilizarea tuturor eforturilor pentru a moderniza acest domeniu vital, prin consolidarea tendințelor de diversificare a resurselor energetice în consens cu evoluțiile care au loc în prezent pe plan regional și mondial. Fie ca energia voastră pozitivă să inspire și să motiveze în continuare pe toți cei din jur", transmite CEO într-un comunicat de presă.

Vizualizări: 862

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: