Anchetă

Martorii din procesul fostului primar din Vladimir vor fi aduși cu mandat

Procesul în care fostul primar al comunei Vladimir, Ion Ianăși, este judecat pentru fapte de corupție este departe de o soluție. Nici la ultimul termen martorii din acest dosar nu s-au prezentat, iar judecatorii au decis ca aceștia să fie aduși cu mandat.

 

Nu este pentru prima dată când în această cauză se întâmplă așa, inclusiv la penultimul termen fiind o situație similară. Ion Ianăși este judecat într-un dosar în care este acuzat că ar fi supraevaluat lucrările pentru construirea unui grup sanitar la o școală din comună la care învățau 35 de elevi. Valoarea toată a lucrărilor s-a ridicat la aproximativ 100 de mii de euro. Următorul termen stabilit de magistrați în acest dosar este 11 septembrie.

 

„Amână judecarea cauzei şi acordă termen de judecată la data de 11.09.2024, ora 10:00, pentru a emite mandat de aducere cu însoţitor a martorului lipsă la acest termen de judecată, în vederea administrării probatoriului încuviinţat”, au stabilit judecătorii la ultimul termen. 

 

Ianăși și-a pierdut mandatul de primar

 

Ion Ianăși a mai avut și în trecut probleme cu legea. Fostul primar a fost condamnat într-un dosar care viza construirea unui pod în localitate. Din cauza condamnării, Ianăși a fost revocat din funcția de primar de Prefectura Gorj.

Vizualizări: 861

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: