Social

Mărirea capacității sursei de apă, o prioritate în Bălănești

Are planuri mari pentru perioada următoare! Primarul comunei Bălănești, Ovidiu Pungan își dorește să bifeze cât mai multe din promisiunile pe care le-a făcut în recenta campanie electorală, în urma căreia oamenii i-au acord votul de încredere și astfel a mai câștigat încă un mandat.

 

În lunile de vară, seceta face ravagii în mai multe localități din Gorj, iar în Bălănești cetățenii se confruntă cu aceeași situație. Primarul dă asigurări că problema își va găsi o soluție în perioada următoare, acesta fiind unul din obiectivele importante ale noului său mandat. 

„Cea mai importantă problemă pentru noi este mărirea capacității sursei de apă pentru ca în aceste perioadă, de secetă, oamenii să nu mai aibă acest disconfort, cât și finalizarea introducerii sistemului de canalizare în toate satele componente ale localității. Avem și investiții pe domeniul sănătății. Prin Compania Națională de Investiții, în acest mandat, se va realiza un centru de permanență în satul Glodeni. De asemenea, îmi doresc să finalizăm sala de sport din localitate, și tot pentru a veni în sprijinul tinerilor, îmi doresc să mai amenajăm câte un teren multifuncțional în fiecare sat din Bălănești. Tot în perioada următoare, pentru a da curs solicitărilor venite din partea oamenilor, o să construim o capelă în localitate” ”, a declarat Ovidiu Pungan, primarul comunei Bălănești.

 

Vizualizări: 347

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: