Social

Marcel Romanescu, în mijlocul tinerilor de la Centrul Christian

Momente pline de bucurie la Centrul Christian din municipiul Târgu Jiu! Persoanele cu dizabilități, care frecventează centrul, au avut parte de o serie de activități menite să le aducă buna dispoziție. Ca de fiecare dată, în mijlocul lor a fost și primarul orașului, Marcel Romanescu.

Timp de câteva ore tinerii de la Centrul Christian au fost implicați în diferite jocuri. Unii dintre ei au avut ocazia să-și testeze abilitățile chiar împotriva primarului Marcel Romanescu. La același eveniment a fost implicat și personalul din cadrul Direcției Județene pentru Familie și Tineret Gorj, acțiunea fiind coordonată de director Alexandra Popescu. Aceștia au oferit cadouri fiecărui copil.

„Alături de prietenii mei de la Centrul Christian. Oameni minunați, pe care îi vizitez des, un loc în care mă simt extraordinar.

Trebuie să felicit conducerea Centrului pentru modul în care funcționează acesta, pentru că a creat aici un mediu deosebit pentru cei care beneficiază de serviciile instituției. 

Doamna director Alexandra Popescu, din cadrul Direcției Județene pentru Familie și Tineret Gorj, a fost, de asemenea, prezentă la întâlnirea cu tinerii și le-a oferit daruri.

Le mulțumesc tuturor pentru invitație! Chiar aveam nevoie de câteva momente în care să mă deconectez de la activitatea zilnică, iar aici mereu m-am încărcat pozitiv! Sunteți minunați!”, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, după ce a plecat de la Centrul Christian.

Vizualizări: 827

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: