Politică

Manta: Cred că râd și copiii de grădiniță de domnul Iordache!

Declarațiile lui Ion Iordache referitoare la actuala conducere a Complexului Energetic Oltenia îl lasă rece pe deputatul Partidului Social Democrat Gorj, Claudiu Manta. Liderul PNL a atacat actuala conducere a companiei și chiar a cerut schimbarea celor care dețin frâiele producătorului de energie, însă acest lucru nu l-a impresionat pe parlamentarul PSD. Manta îi amintește lui Iordache că Ministerul Energiei este de cinci ani în dreptul liberalilor, iar ultimii doi miniștri, Sebastian Burduja și Virgil Popescu, au promis în repetate rânduri că vor renegocia Planul de Restructurare, însă nu au făcut acest lucru, ci chiar l-au respectat la virgulă.

 

„Nu știu ce face domnul Iordache, dar aici vorbim despre lucruri care se pot verifica. Cred că râd și copiii de grădiniță când aud chestiuni de genul ăsta. Nu știu unde se poziționează domnul Iordache și nici nu mă interesează. Cei de la PNL de la nivel național i-au pus pe domnul Burduja și pe domnul Virgil Popescu. Cei doi, de 3-4 ani mint la noi că renegociază Planul de Restructurare și iată că ei îl respectă la virgulă”, a declarat Claudiu Manta.

 

Dan Plaveti, actualul președinte al Directoratului Complexului Energetic Oltenia, a fost adus la Târgu Jiu în timpul în care Ministerul Energiei era condus de Virgil Popescu. După o perioadă de interimat, Plaveti a reușit să câștige un mandat de 4 ani în fruntea companiei în urma unei selecții dubioase și contestate.

 

Vizualizări: 1,852

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: