Eveniment

Mai mulți șoferi băuți și unul drogat

Au fost controale intense la finalul săptămâni pe drumurile din Gorj, mai mulți șoferi alegându-se cu dosare penale.

Un bărbat de 41 ani, din comuna Cernișoara, județul Vâlcea, conducea un autoturism pe DJ 665 Polovragi, având o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Un alt șofer, de 35 ani, din comuna Bâlteni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 675 Țicleni, a fost tras pe dreapta de polițiști, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și un tânăr de 20 de ani, din comuna Baia de Fier, conducea prin Polovragi, deși avea o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

 

La data de 18 iulie, polițiști din cadrul Biroului Rutier, au depistat, în trafic, un tânăr, de 25 ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei, din municipiul Târgu-Jiu și fiind testat cu aparatul DRUGTEST, a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive.

Vizualizări: 1,565

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: