Social

Mai multe șantiere într-o comună de lângă Târgu Jiu 

Localitatea Drăguțești, de lângă Târgu Jiu, s-a transformat într-un mare șantier odată cu încălzirea vremii. Se lucrează la rețeua de gaze naturale, la pistele pentru bicicliști și, în aceste zile, vor fi demarate și alte investiții. Anul 2024 e al marilor proiecte pentru că autoritățile au făcut rost de bani să asfalteze toate drumurile comunale care au nevoie de modernizare. 

 

Primarul din Drăguțești, Ion Dumitru Popescu, a punctat câteva dintre investiții: „Au început lucrările la gaze. Vor fi în Urechești, Tâlvești, Cârbești, Dâmbova. Vor începe lucrările, în această săptămână, și la stadionul de minifotbal. Va avea și nocturnă. De asemenea, avem pe listă și reabilitarea Căminului Cultural. La sistemul de canalizare, procedura e în licitație. Urmează să fie desemnat câștigătorul. Asfaltăm toată comuna, tot ce a mai rămas”.

 

Și școlile din localitate vor fi dotate cu avea echipamente digitale și mobilier nou. „Vor fi dotate cu tot ce e nevoie, cu laboratoare performante pentru că școala noastră nu are laboratoare. Nu au școli din Târgu Jiu dotările pe care o să le avem noi. Sunt bani europeni și trebuie să-i cheltuim. Mai vreau să punctez ceva ce m-a bucurat foarte mult. Școala noastră e pe locul 20 în județ. O școală de la țară a ajuns pe locul 20 după simularea Evaluării Naționale și ne luptăm cu școli din Târgu Jiu. Asta înseamnă că profesorii își dau interesul. La fel și elevii”, a mai spus edilul din Drăguțești.

Vizualizări: 3,920

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: