Politică

Localitatea Peștișani se dezvoltă datorită primarului Cosmin PIGUI și a echipei PSD

Datorită implicării autorităților locale, comuna Peștișani a devenit un reper important pe harta turistică a județului și a țării.  Cu un potențial al zonei uriaș, dar neexploatat, evoluția pozitivă a localității a fost posibilă printr-un efort susținut al tuturor factorilor implicați în administrarea localității. 

”A venit momentul unui bilanț al activității mele ca primar, care, împreună cu Consiliul Local Peștișani, am muncit pentru a administra această comună și a o face să evolueze. Este normal ca cetățenii să evalueze prin vot activitatea pe ultimii patru ani a fiecărui primar.

 
Nu este o activitate ușoară, mai ales când în localitate nu există o industrie semnificativ dezvoltată ce ar putea să asigure prin impozite și taxe un buget local consistent. În această situație, cea mai importantă sarcină a primarului este de a identifica surse de finanțare pentru obținerea fondurilor, în special fonduri europene. 
În condiții vitrege, am reușit să evoluăm și am implementat proiecte majore în infrastructura rutieră, de alimentare cu apă și canalizare, modernizarea sistemului public de iluminat, a școlilor, astfel încât, în Peștișani este cel mai modern liceu din Gorj, etc. Una dintre cele mai importante realizări ale mandatului meu este în domeniul cultural. Am pus Hobița pe harta turismului cultural și am reușit să aduc la Peștișani vioara Stradivarius și pe cel mai mare violonist român al momentului, Alexandru Tomescu. 


Primăria și aparatul primăriei au fost consecvenți în acești patru ani. La nivelul comunei sunt în implementare proiecte în valoare de aproape 30 de milioane de euro, obținute doar în acest mandat. 
Avem pregătite alte proiecte în valoare de 10 milioane de euro doar pentru anul acesta. Cred că eforturile noastre trebuie susținute prin votul cetățenilor, astfel încât, după 9 iunie să CONTINUĂM ÎMPREUNĂ, votând primarul și echipa de consilieri a PSD Peștișani”, a declarat Cosmin Pigui. 

- Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația PSD GORJ
- Executat de SC TvPromo SRL
- CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

Vizualizări: 652

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: