Politică

Liderul PSD Gorj: Să lase temele de balet

Anunțul privind includerea operelor lui Brâncuși în patrimoniul UNESCO au întărâtat spiritele între politicienii de hârtie din Târgu Jiu. Au sărit liberalii și useriștii ca niște câini ai culturii că nu e nimic adevărat și că nu s-a luat încă decizia finală. Asta după ce Iulian Popescu s-a lăudat într-un clip electoral cu ce vrea el să facă acum că vor ajunge sculpturile de la Târgu Jiu în Patrimoniul Mondial. A doua zi după ce a făcut primarul Marcel Romanescu anunțul.

 

Revenind, liderul PSD Gorj, le-a dat peste nas după ce le-a ascultat declarațiile.

„Știți cum se comportă cei de la USR și PNL? Exact cum s-au comportat când am anunțat că se va face drumul expres. Cel de la USR spunea că nu o să fie niciodată, iar cei de la PNL spuneau că sunt minciuni pesediste. Când au văzut că e finanțare, urmează scoaterea la licitație, au muțit. În ce privește Ansamblul Brâncuși, cunosc foarte bine situația. Eram președintele Comisiei UNESCO din Parlamentul României. Și în prezent sunt membru al acestei comisii și știu foarte clar ce demersuri s-au făcut de administrația centrală, specialiști în patrimoniu pentru că acest dosar – Calea Eroilor să fie recunoscută pe plan mondial. Lucrurile sunt clare. Oficial va fi anunțat pe 21 iulie în India, la Mumbai. Vom face și în Târgu Jiu o prezentare aplicată. Cred că și cei de la alte partide să lase temele de balet”, a reacționat deputatul Mihai Weber.

 

Cât despre deputatul Miruță, Mihai Weber a transmis: „Lăsați-l pe Miruță. E la coadă acolo. Niciodată n-a ajuns în față. N-a ajuns nici măcar la casa de bilete să-și ia unul”.

Vizualizări: 537

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: