Politică

Liderul PSD Gorj, despre noua numire din Ministerul Energiei: Poate va exploda și va aduce un plus

„Nu știu ce calități și abilități are. Poate e un om cu capacitate. Acum, deocamdată, ascunsă, dar cine știe. Poate va exploda și va aduce un plus”, a comentat deputatul Mihai Weber ultima numire de la Ministerul Energiei în persoana liberalului Alin Cărăgui instalat în funcția de secretar de stat.

 

Mihai Weber a afirmat la Radio Infinit că nu se știe ce atribuții va primi noul secretar de stat. Gorjul mai are un secretar de stat, de la PSD, dar care nu are atribuții în direcția cărbunelui.

 

“Este numirea făcută de PNL. Are ministrul Energiei de ani de zile. Dacă aduce un plus, rămâne de văzut. Nu-l cunosc. Nu știu de calități și abilități are, dar sper să aducă un plus acestei entități economice. Dar repet, depinde ce atribuții i se dau. Poate e un om cu capacitate. Acum, deocamdată, ascunsă, dar cine știe. Poate va exploda și va aduce un plus. Cel de-al doilea secretar de stat, care e din partea PSD, are atribuții pe partea de hidro. Nu are niciun fel de legătură pe partea de producție de energie pe bază de cărbune”, a declarat Mihai Weber.

 

Tot la Radio Infinit, deputatul Mihai Weber a comentat și afirmațiile făcute de liderul PNL care a anunțat că, la anul, se vor face angajări la CEO, pentru că „știe el ce vorbește”. Weber a declarat că poate senatorul se referă la cei aproape două mii de salariați care acum au contracte pe durată determinată și poate s-a referit la aceștia că vor fi angajați pentru că le vor fi prelungite contractele.

Vizualizări: 2,244

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: