Actualitate

Lider PSD Gorj: Vor veni alături de noi și alți primari

Nici nu s-au încheiat bine alegerile, că se fac cărțile pentru noi mutări pe scena politică. Un lider din PSD Gorj anunță că vom vedea, în curând, primari de la alte partide care vor bate palma cu social-democrații. Afirmația a fost făcută de Anca Bordușanu, șefa organizației de femei a PSD Gorj. 

 

„Nu este târziu să vină alături de noi și o să vedeți în perioada următoare primari care vor veni alături de Partidul Social Democrat”, a punctat Anca Bordușanu la Accent TV.

După alegerile de duminica trecută, PSD a obținut 50 de localități în județul Gorj. „Nu suntem partidul „Vom face”. Am făcut lucruri și pot fi văzute cu ochiul liber. Am realizat multe proiecte și asta a dus la rezultatul din 9 iunie. În dreptul PSD, la nivelul județului, avem 50 de localități, dintre care municipiul reședință de județ, municipiul Motru. Avem majoritate simplă în Consiliul Județean. Diferența dintre Cosmin Popescu și candidatul PNL este de 27 de mii de voturi. E o diferență foarte mare. În 2023, am obținut 43 de localități în loc de 50”, a mai declarat Anca Bordușanu, președintele organizației de femei din PSD Gorj.

Vizualizări: 753

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: