Politică

Lider PSD Gorj: Mergem pe o campanie pozitivă, fără denigrări

Îmi doresc o campanie pozitivă, fără denigrări! Așa a pornit în campanie Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj. A declarat că nu-și dorește o campanie cu atacuri, ci una bazată pe realizări și pe proiectele viitoare ce vor fi implementate, în special, cu bani europeni.

 

Cosmin Popescu candidează pentru un nou mandat și se declară încrezător mai ales după discuțiile din poartă în poartă pe care le are cu gorjenii. 

 

„Mergem în localități, vorbim cu oamenii, prezentăm ce am promis, ce am implementat. Explicăm ce vrem să facem fie că vorbim de infrastructură, apă și canal, gaze, școli, salariul minim pe care Guvernul vrea să-l majoreze. Întreabă lumea de majorarea pensiilor, de recalcularea din septembrie. Mergem din casă în casă, avem și întâlniri focusate pe anumite comunități. Asta e campania pe care o facem, o campanie pozitivă, fără a denigra pentru că așa sunt eu construit și nu aș accepta altă campanie”, a declarat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

- Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația PSD GORJ

- Executat de SC TVPROMO SRL

- CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

 

Vizualizări: 2,314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: