Politică

Lider PSD, despre senatorul „grevist”: S-a urcat pe suferința oamenilor!

 „Telenovelele acestea cu Bobiță nu mai sunt credibile!” Afirmația îi aparține deputatului Mihai Weber care a comentat la Radio Infinit demersul făcut de senatorul Ion Iordache în fața sediului CEO, când acesta din urmă a anunțat că intră în greva foamei alături de protestatari. 

 

Dacă ar fi vrut, liderul PNL ar fi avut pârghii de multă vreme să intervină și să îndrepte greșelile din complex pentru că acesta a fost și încă e condus de liberali. La fel, și Ministerul Energiei. 

 

Cum a comentat Mihai Weber demersul populist al lui Iordache? “Am văzut un reprezentant al PNL neputincios cerând ajutorul parlamentarilor, al tuturor șefilor de instituții, practic urcându-se pe suferința oamenilor lăsați fără locuri de muncă. Asta în condițiile în care reprezentanții PNL au realizat și pus în aplicare acel plan de restructurare care prevede concedieri masive de personal anual până în 2026. La vremea respectivă, eu nu am văzut pe nimeni rupându-și hainele din PNL sau din USR când au avut posibilitatea. Acum văd că se erijează în salvatorii acestei entități economice”, a reacționat deputatul Mihai Weber.

 

Weber a declarat că oamenii care au rămas pe dinafară vor fi reevaluați și vor fi reangajați, în mare parte. „Cei care au fost nedreptățiți vor fi angajați din nou. Se vor face reangajări pentru cei care nu au fost evaluați corect. Eu cred că telenovelele acestea cu Bobiță nu mai sunt credibile, să vii și să faci tot felul de scenete pline de ipocrizie nu-și au rostul”, a mai spus Weber la Radio Infinit.

De altfel, și compania a anunțat că foștii salariați vor fi reangajați de săptămâna viitoare. Nu a spus în comunicatul de presă dacă toți cei 124 se vor regăsi în această situație sau doar 105 așa cum s-a vehiculat în spațiul public.

Cu toate acestea, episodul de acum s-ar putea repeta peste trei luni, peste șase luni ...până se va pune lacătul pe minerit și se stinge luminița de la capătul tunelului. Tuturor le rămâne speranța că măcar vor fi puse în funcțiune noi capacități și nu se va pune lacătul pe cărbune fără să se pună în loc parcurile fotovoltaice și grupurile pe gaze.

 

Vizualizări: 3,444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: