Politică

Jurnalistă celebră, în cursa pentru prezidențiale

Mutare surpriză pe scena politică înainte de alegerile prezindențiale! În cursa pentru Cotroceni, Alternativa pentru Demnitate Națională (ADN) a lansat o jurnalistă celebră. Alexandra Păcuraru și-a anunțat candidatura, evidențiind mai multe clipuri de prezentare. 

 

„Sunt o româncă onestă, autentică, harnică și curajoasă. Antreprenor și om de televiziune, sunt tânăr politician plin de vitalitate și curaj și simt ca voi! Candidez la președinția României și vă reprezint pe toți cu demnitate și eleganță”, își începe prezentarea Alexandra Păcuraru. 

 

Candidata ADN la alegerile prezidențiale expune într-unul din clipurile video și un tablou al politicii păguboase, politică ce a știrbit cultura, demnitatea și identitatea României de după 1990. 

"Nu pot să vă mint să vă spun că România se află pe mâini bune. Acesta este rezultatul trădărilor naționale, a guvernărilor corupte și incompetente. Toți cei care au guvernat se fac părtași la distrugerea României. Vedeți aici realitatea dură așa cum este ea. Vedeți aici și acum ceea ce nu ați văzut în nicio sală de conferințe în care politicienii și-au prezentat candidaturile. Știu, realitatea nu arată bine. E greu să privești adevărul în față. Simțiți durere și frustrare? România încă nu este demolată, este doar abandonată", spune Alexandra Păcuraru pe pagina ei de Facebook.

Vizualizări: 3,110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: