Social

Junioarele 3 CSM Târgu Jiu, victorie meritată la Novaci

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu a înregistrat o nouă victorie în campionat, după ce a trecut, în deplasare, de CS Novaci, scor 38-29, la pauză 17-13. Meciul a contat pentru etapa a 17-a din Seria H. Victoria de la Novaci menține echipa din Târgu Jiu pe locul 2 în serie, care le califică pe fetele Paulei Martinescu în Grupele Valoare. 

În urma victoriei cu CS Novaci, handbalistele pregătite de Paula Martinescu au ajuns la a 6-a victorie consecutivă și se mențin pe locul 2 în Seria H, poziție care le califică în faza superioară a competiției, în Grupele Valoare. În penultima etapă din serie, CSM Târgu Jiu s-a deplasat la Novaci, acolo unde s-a impus fără probleme, într-un meci pe care l-a controlat de la un capăt la celălalt. Echipa din Târgu Jiu a început partida cu o serie de 3 goluri consecutive. Gazdele au replicat și ele și au marcat de două ori, pentru 2-3 , în minutul 5. CSM Târgu Jiu a pus însă stăpânire pe joc și a încheiat prima repriză la fel cum a început meciul, cu o serie de 3 goluri, astfel că fetele nostre au intrat la vestiare cu scorul 13-17. 

CSM Târgu Jiu a început în forță partea secundă a meciului și s-au impus cu 38-29 și au ajuns la a 14-a victorie din acest sezon. Chiar dacă a sesizat ceva probleme în compartimentul defensiv, Paula Martinescu și-a felicitat echipa pentru victorie. 

Paula Martinescu, antrenoare junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Exact cum am anticipat, fetele de la Novaci au jucat cu ambiție, jocul fiind foarte frumos. Din păcate, în compartimentul defensiv am suferit din nou, dar până la urmă a fost o victorie meritată. Felicit tot lotul și mai ales părinții și susținătorii noștri, care au făcut din nou o atmosferă de vis”.

CSM TÂRGU JIU: Yasmina Sfiea, Andrada Văduva, Ana Bîrlete 1g, Cleopatra Pîslaru 5g, Raisa Pagnejer11g, Daniela Țoțan 5g, Ștefania Chimerel, Raisa Ion 2g, Adelina Dugaia, Alexia Vârțan 1g, Diana Ștefu 1g, Anastasia Găvănescu 3g, Antonia Vârțan 1g, Maria Cojocaru 6g, Carla Logăscu 2g,ȘtefaniaCiobanu. Antrenoare: Paula Martinescu.

 

Vizualizări: 456

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: