Actualitate

IPJ Gorj caută adjunct șef

A fost scos la concurs postul de adjunct șef al Poliției Municipiului Motru. Cei interesați de acest post au de îndeplinit o serie de condiții, atât din punct de vedere al studiilor cât și al vechimii în domeniu.

 

Pentru a candida pentru postul de adjunct al Poliției Municipiului Motru, „pretendenții” trebuie să aibă cel puțin gradul profesional de inspector principal de poliție. În ceea ce privește pregătirea de bază, ei trebuie să fie „absolvenți de studii universitare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă/echivalentă sau studii superioare de licență, ciclul I de studii universitare ( sistem Bologna) în domeniul fundamental științe sociale, într-una din ramurile de știință - științe juridice, științe administrative, științe economice, științe militare, informații și ordine publică”, conform anunțului postat de reprezentanții IPJ Gorj. 

De asemenea, candidații trebuie aibă studii postuniversitare sau studii universitare de master în domeniul management sau în specialitatea studiilor funcției de bază și cel puțin cinci ani vechime în câmpul muncii și cinci ani vechime în MAI. 

Concursul va consta într-o probă interviu, care va avea loc în data de 22.10.2024.

 

 

Vizualizări: 1,643

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: