Politică

Iordache, pe contrasens ca de obicei. A votat împotriva proiectului care repară nedreptățile făcute minerilor și energeticienilor

Senatorul Iordache a votat împotriva legii USR, care a trecut, din fericire, marți, în Senat, urmând să fie supusă votului și în Camera Deputaților care este for decizional Este vorba despre proiectul care modifică noua lege a pensiilor și îi repune în drepturi pe mineri și energeticieni, dar și pe alte categorii de salariați care au muncit în condiții grele. 

 

 

Anunțul a fost făcut de parlamentarul Radu Miruță: ”Dacă erați curioși cine a votat, în Senat, împotriva legii USR care corectează nedreptatea făcută celor care au lucrat în condiții grele. Un senator PNL. Dacă vreți să vedeți cum arată ipocrizia în formă umană, vedeți declarația de săptămâna trecută a senatorului PNL Gorj, Ion Iordache, când spunea că o să ne arate el cum legea asta a lui Miruță nu trece că e proastă. Vedeți și declarația de azi în care se laudă cu legea lui Miruță.

 

Legea a trecut de Senat și ajută enorm. Domnule Iordache, între timp, ați înțeles oare formula din legea pensiilor?”, l-a întrebat deputatul Radu Miruță, lider USR Gorj, pe senatorul PNL, Ion Iordache. 

 

Vizualizări: 2,895

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: