Politică

Iordache le închide ușa în nas celor care l-au făcut parlamentar în 2020

Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, pare să fie sloganul lui Ion Iordache de când a preluat organizația județeană a liberalilor gorjeni. După ce a dat afară cei mai importanți oameni din partid și a dizolvat cea mai puternică filială din județ, PNL Târgu Jiu, senatorul a trecut la nivelul următor și i-a anunțat pe cei care l-au susținut în 2020 să ajungă senator că nu mai au ce căuta pe listele partidului la alegerile parlamentare.

 

Dan Vîlceanu și Gheorghe Pecingină, care oricum au intrat de mai mult timp în dizgrația liderilor centrali au aflat din presă ce planuri politice are Iordache cu ei la alegerile parlamentare. Astfel, cei doi, conform senatorului de la Murgești, nu se vor mai regăsi pe listele formațiunii politice pentru locurile de deputat sau senator.

 

În 2020, atunci când Iordache era în derivă politică fiind invitat să părăsească PSD, ALDE era în prag de desființare, actualul senator a bătut la ușile liberalilor, iar după negocierile cu Vîlceanu s-a regăsit pe primul loc la Senat. Acum, Ion a decis ca cei care l-au ajutat să fie excluși de pe listele partidului.

Vizualizări: 2,592

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: