Politică

Iordache, atac la Weber

Contre între politicieni pe tema prelungirii contractelor celor 1.800 de angajați de la Complexul Energetic Oltenia. Senatorul Ion Iordache iese la atac și îl acuză pe deputatul Mihai Weber că nu are niciun merit în acest demers.

 

Iordache mai spune că totul a fost posibil după ce el a bătut la ușa ministrului Energiei, Sebastian Burduja, care i-a promis că va parafa prelungirea contractelor de muncă pentru minerii și energeticienii aflați în această situație.

Ion Iordache îl arată cu degetul pe deputatul Mihai Weber și îl acuză că a ieșit în spațiul public pe marginea acestui subiect doar pentru propria imagine.

“El face demersurile pe care le face șobolanul. Stă la cușca, când vede cașcavalul… A  văzut ca s-au prelungit contractele, hop, face și el demersuri! Altfel, dă vina pe ceilalți. Când identifică o problema rea, ceilalți sunt de vina. Nu are nicio legătură Weber cu asta. Minte cum respiră, ăsta e stilul lui. Nu a făcut nimic și nici nu va face. Dacă poate să încurce, încurcă ca sa dea vina pe ceilalți. Asta e stilul PSD-iștilor”, a declarat senatorul Ion Iordache.

Vizualizări: 3,076

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: