Social

Ion Bîrcă: Asfaltăm fiecare uliță din comună

 

Au accesat bani prin programul „Anghel Saligny” pentru a asfalta și ultimul metru de drum din comună! Este vorba despre administrația locală din Turburea, care a obținut o finanțare de aproximativ 7 milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea a peste 20 de ulițe.

Drumurile, care acum sunt în plin proces de reabilitare, au o lungime de 4-500 de metri, iar în zonele respective trăiesc doar câteva familii. Oamenii vor putea ajunge la gospodăriile lor pe drumuri cu asfalt, așa cum sunt în tot restul comunei.

„În momentul de față, în comuna Turburea se efectuează lucrări de asfaltare a unor mici drumuri, ulițe care niciodată nu au văzut asfaltul. Am reușit să facem asta accesând finanțare prin Programul „Anghel Saligny”. Este o promisiune pe care eu le-am făcut-o oamenilor din zonele respective pentru că oricât de mult am fi intervenit noi pe drumurile cu pricina, cu strat piatră sau alte lucrări, tot se făcea praf și nu putem spune că acelea erau condiții bune. Iată că acum modernizăm și aceste ulițe și putem spune că în comun Turburea toată infrastructura rutieră este pusă la punct”, a declarat Ion Bîrcă, primarul comunei Turburea.

Vizualizări: 838

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: