Social

Investiții mari în școlile din Aninoasa

Elevii din comuna Aninoasa vor avea condiții mai bune în școlile pe care le frecventează. Administrația locală a reușit să acceseze fonduri importante, iar „fața” unităților de învățământ ar urma să se schimbe radical. 

În toate școlile din localitate au fot începute, sau urmează să înceapă lucrări de reabilitare. În plus, prin accesarea unor fonduri de aproximativ 1,5 milioane de lei, unitățile de învățământ vor fi dotate cu mobilier și aparatură care să vină atât în sprijinul elevilor cât și al profesorilor.

,,Derulăm trei proiecte cu finanțare prin PNDL, PNRR și de la bugetul local. Este vorba despre dotarea cu diverse echipamente și mobilier școlar a tuturor unităților de învățământ din localitate, proiect ce are o valoare de aproape 1,5 milioane de lei. Era absolut nevoie de o astfel de investiție pentru că mobilierul actual, de exemplu este extrem de învechit. De altfel, toate achizițiile vor fi făcute după o listă înaintată chiar de conducerile școlilor. Avem în construcție și un corp nou la Școala Generală Aninoasa. Această lucrare ce se ridică la aproximativ 2,3 milioane de lei”, a declarat primarul comunei Aninoasa, Ilie Petroi.

 

Vizualizări: 597

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: