Politică

Întâlnire de lucru a femeilor din PSD. Vezi cine a participat de la Gorj!

Întâlnire importată a femeilor din Partidul Social Democrat! Acestea s-au reunit la Neptun pentru a discuta o serie de aspecte menite să aducă organizației din care fac parte și mai multe voturi la următoarele alegeri. De asemenea, social-democratele care au reușit să ocupe un loc de primar, au fost îndrumate cum să accese proiecte pentru comunitățile pe care le administrează. 

Județul Gorj a fost reprezentat de primarul comunei Bumbești-Pițic, Irina Cojocaru și de președintele Organizației de Femei Social-Democrate, Anca Bordușanu.

„Reuniunea Femeilor Social Democrate alese primar pentru mandatul 2024 – 2028 și a activului OFSD”, un eveniment care a adunat, la Neptun, peste 150 de doamne primar și liderele organizatiilor OFSD din toată țara. Împreună cu doamna primar a comunei Bumbești-Pițic, Irina Cojocaru, am reprezentat, cu cinste, Gorjul. 

Doamna Simona BUCURA-OPRESCU, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, ne-a vorbit despre  pregătirea alegerilor prezidențiale și parlamentare din 2024, subliniind rolul important al organizațiilor de femei ale PSD. 

Doamna Natalia INTOTERO, ministrul Familiei și Egalității de Șanse, a discutat despre politicile social-democrate de susținere a familiilor din România, urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Lucrările conferinței au continuat cu doamna Monica SĂSĂRMAN, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, care a expus principalele proiecte ce pot fi accesate de către doamnele primar.

Acest eveniment este o dovadă vie a faptului că și femeile pot ocupa funcții de conducere, pot avea realizări și conduce comunități", a transmis președintele OFSD Gorj, Anca Bordușanu.

Vizualizări: 1,307

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: