antiVirale
Inițiativă inedită pentru tinerii pasionați de gastronomie

Băcița Mărioara Băbu își dorește ca la Punctul Gastronomic din Novaci, să organizeze cursuri de gătit la care tinerii pot învăța să prepare rețete tradiționale din Oltenia.
Aceasta spune că tinerii ar trebui să știe cum să se prepare balmoșul, untul de casă, smântâna, sarmalele și tocanul de oaie.
“Ne-am gândit, optional, să facem niște cursuri de gastronomie. Chiar m-am gândit să vorbesc și cu directoarea Liceului de la Novaci și să fac niște cursuri optional. Pentru Toți cei interesați
Să știe să facă și ei tăieței de casă, cum să facă tocanul, cum să mestece într-o mămăligă. Avem posibilitatea să le arătăm asta aici, avem vite, putem să le arătam cum se face telemeaua, cum se face smântâna”, transmite Mărioara Băbu, intr-o emisiune la TV SUD.
Vizualizări: 592