Social

Infrastructura rutieră, o prioritate în comuna Bălești

Infrastructura rutieră rămâne prioritatea numărul unu în localitatea Bălești! Administrația locală a atras fonduri, dar a alocat și bani din bugetul propriu pentru ca drumurile să fie în bune condiții. Unele proiecte sunt aproape gata, iar altele, cum este cel privind asfaltarea din satul Tămășești, este în fază de licitație. În acest caz, se vor asfalta 3,5 kilometri de drumuri.

Localitatea Bălești, prin prisma faptului că se află în vecinătatea municipiului Târgu Jiu, a devenit locul preferat al celor care vor să dea viața de la bloc pe cea de la curte. Prin urmare, autoritățile locale fac, permanent, investiții care să sporească gradul de confort al oamenilor.

„În comuna Bălești există mai multe proiecte la care lucrăm, în prezent. Urmează să finalizăm lucrarea pe care am început-o anul trecut și anume înfrumusețarea zonei de-a lungul drumului național, cu rigole, trotuare și podețele care fac legătura între stradă și gospodăriile oamenilor. Estimăm că într-o lună de zile se va încheia acest proiect, însă doar pentru moment. De anul viitor o să reluăm lucrările pentru a face același lucru până în zona PECO din satul Tămășești. Acest proiect are o valoare de 12 milioane de lei. De asemenea, mai avem un proiect, aproape gata, prin Programul Anghel Saligny. Este vorba despre asfaltarea drumurilor din satul Ceauru, proiect cu o valoare de 7 milioane de lei, la care noi, administrația locală, am venit cu o suplimentare de 3,5 milioane de lei pentru că am dorit să facem și intrările în curțile oamenilor”, a declarat Mădălin Ungureanu, primarul comunei Bălești.

 

 

 

 

 

 

 

Vizualizări: 444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: