antiVirale

Începe Festivalul Berii. Organizatorii promit un program special!

Trei zile de distracție și voie bună la Târgu Jiu! Pe 16, 17 și 18 august municipiul Târgu Jiu va găzdui Festivalul Berii, ediția 2024. Organizatorii au pregătit de data aceasta un festival care se adresează întregii familii. 

Pe parcursul celor trei zile vor avea loc activități gratuite pentru copii și roată cu premii pentru toți participanții la festival.

Pentru că am dorit ca festivalul de anul acesta să fie unul pentru întreaga familie, sâmbătă și duminică, de la ora 17:00 până la ora 20:00, la KidsZone, copiii vor avea parte de activități gratuite. Jocuri interactive cu diverse personaje din desenele animate (Patrula Cățelușilor, Mickey & Minnie Mouse), clovni, mimi, oameni pe picioroange, dar și pictură pe față.

Roata cu premii by GoldenBrau oferă tuturor participanților ocazia să câștige câte un premiu, iar aceasta va funcționa în festival de vineri până duminică, între orele 17:00 și 19:00”, anunță organizatorii.

În plus, Festivalul Berii aduce pe scena, ce va fi amplasată în Parcul Narciselor, îndrăgiți artiști de muzică populară. 

 

 

Vizualizări: 1,839

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: