Eveniment

Incendiu în Cătunele

Pompierii au fost solicitați să stingă un incendiu în comuna Cătunele. A luat foc o anexă gospodărească și flăcările amenințau și alte clădiri învecinate. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

 

„Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească în comuna Cătunele, satul Dealul Viilor. La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Motru, echipajele de intervenție constatând că incendiul se manifesta violent pe o suprafață de aproximativ 60 de mp cu posibilitate de propagare la construcțiile învecinate. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar colegii noștri au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului evitând propagarea acestuia la construcțiile învecinate”, a transmis ISU Gorj.

Cauza probabilă de producere a incendiului o reprezintă efectul termic al curentului electric, mai exact un cablu electric defect sau neizolat corespunzător, mai anunță pompierii gorjeni.

Vizualizări: 886

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: