Politică

Încă un primar validat în funcție

 

Petre Narcis Remetea a fost validat în funcția de primar al orașului Tismana. El a câștigat un nou mandat la conducerea administrației locale, la alegerile din 09.06.2024.

 

 

Decizia a fost dată de Judecătoria Târgu Jiu.

„La început mandat 2024-2028 pornim cu planuri mari. În primul mandat am atras fonduri în valoare de 50 de milioane de euro, iar în următorii ani va trebui să implementăm și să finalizăm aceste proiecte. Alimentarea cu gaze va fi una dintre priorități. Nu lăsăm deoparte nici canalizarea și asfaltarea tuturor străzilor și a ulițelor. Pe segmentul educațional pot spune că lucrurile sunt realizate în proporție de 90%. De asemenea, dispensarul uman, atât de necesar în zona noastră, este aproape de a fi dat în folosință. În concluzie, am bifat multe obiective în vechiul mandat, dar avem destul de mult de muncă și în următorii patru ani”, a declarat Narcis Petre Remetea, primarul orașului Tismana.

Susținut de Partidul Social-Democrat pentru un nou mandat de primar, Remetea a câștigat detașat la Tismana, cu peste 2400 de voturi.

Vizualizări: 1,223

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: