Eveniment

Încă un FAKE NEWS marca Adi Tudor! Mărturia unui părinte!

Disperat că nu intră în marja de eroare a sondajelor de opinie, Adrian Tudor umple mediul on-line de FAKE NEWS. De această dată, s-a gândit să-și facă propagandă politică pe spinarea adolescenților care susțin în aceste zile un examen important. Nu a vrut să dea numele Colegiului, dar a spus că minorii sunt lăsați să aștepte în ploaie. O mizerie, așa cum a fost și activitatea lui timp de mai multe mandate în fruntea Primăriei Târgu Jiu în funcția de viceprimar.

Unul dintre părinții al cărui copil susține acest test ne-a contactat după ce a văzut șantajul politic pe care copilul fostului securist l-a aruncat în mediul public. „Este o mizerie! Când am ajuns la Colegiul Național Spiru Haret am fost invitați să mergem în Amfiteatru. Au fost copii care au preferat să mai socializeze și au mai rămas afară, dar organizarea a fost ireproșabilă.

Nu înțeleg de ce face domnul Adrian Tudor astfel de lucruri, mai ales că, vă dați seama, există emoții pentru cei mici. Unii chiar râdeau în sala de Amfiteatru pentru că nu se regăseau în pozele puse de acest individ. Să-i fie rușine!”, ne-a spus unul dintre părinți.

Vizualizări: 3,418

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: