Politică

Încă un deputat reacționează: Vă dați seama de ridicol?

Vă dați seama de ridicol? S-a întrebat retoric deputatul USR Radu Miruță după ce a văzut filmulețul distribuit pe Facebook de senatorul Ion Iordache în timp ce se minunează de halul în care arată o clădire aflată în subordinea unui minister condus fix de PNL.

E vorba de Vama din Târgu Jiu, dar pare că senatorul a gafat grav și nu a știut că va sfârșit prin a-și face de râs propriul coleg. Vama este în subordinea Ministerului Finanțelor, care e condus de Marcel Boloș. 

 

“Vă dați seama de ridicol? Senatorul PNL Iordache acuză paragina de la Vama Tg Jiu, aflată în subordinea ministerului de Finanțe PNL”, e mesajul postat de Radu Miruță pe pagina sa de Facebook după ce a văzut pățania lui Iordache.

Surse din interiorul Partidului Național Liberal susțin că acțiunea liderului județean a fost una eșuată, iar faptul că cei din anturajul lui apropiat nu l-au avertizat,  ridică mari semne de întrebare în ceea ce privește viitoarea competiție electorală. Riscul ca PNL la Gorj să ia un rezultat slab crește de la o zi la alta. 

Vizualizări: 3,019

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: