Anchetă

Încă un abuz sexual înfiorător în Gorj. Victime sunt două fetițe!

Încă un caz revoltător e anchetat în județul Gorj, după ce două fetițe de 5 și 6 ani au fost agresate sexual de un individ de 54 de ani. Acesta era cunoscut al familiilor fetelor și a profitat de faptul că fetițele erau singure acasă și le-a agresat sexual. Chiar una dintre mame a sunat la 112 când a găsit individul pe jumătate dezbrăcat.

 

Totul s-a întâmplat într-un sat din comuna Bâlteni. Cele două fetiţe sunt verişoare şi îl cunoşteau pe agresor. Când au fost abuzate de individul de 54 de ani, erau singure acasă. 

Mama uneia dintre victime a mărturisit cum și-a găsit fata când s-a întors acasă de la magazin: „L-am găsit pe recidivistul ăsta în curte dezbrăcat, cu pantalonii până la glezne, jos, nu am băgat de seamă, am crezut că poate și-a făcut nevoile, am intrat în casă, mi-am găsit copila ghemuită lângă ușă, plângea. I-a pus mâna în zonele intime, dezbrăcat, era în stare de ebrietate. Prima dată a intrat în casă și mi-a furat niște bani, dintre care a ieșit afară și a început să îmi agreseze fetița sexual”.

Cele două fetițe vor fi ajutate de psihologi să depăşească această traumă. Ele au fost consiliate psihologic și vor fi incluse într-un program de consiliere.

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. “Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 54 de ani, din comuna Bâlteni, sat Peșteana Jiu, ar fi fost găsit în curtea locuinței femeii, având pantalonii coborâți la nivelul gleznelor, iar fiica acesteia, de 6 ani, se afla în fața bărbatului și prezenta o stare de neliniște. În continuarea verificărilor, s-a stabilit faptul că, în curtea aceluiași imobil, bărbatul ar fi agresat și o altă minoră, de 5 ani, atingând-o în zone intime, fără a se putea stabili cu exactitate intențiile acestuia. Totodată, bărbatul în cauză a sustras 15 lei, bani pe care minora de 6 ani i-ar fi lăsat pe o masă aflată în curtea locuinței”, a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,347

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: