Politică

Încă o dovadă că drumul expres se face. Weber: Glasurile puternice au amuțit!

Încă un pas decisiv pentru realizarea drumului expres dintre Târgu Jiu și Filiași, un proiect intens comentat în spațiul public de parlamentarii gorjeni. În timp ce social-democratul Mihai Weber a anunțat mereu că acesta se va realiza, Radu Miruță și Ion Iordache au spus în cor că acest lucru nu este posibil pentru că nu ar exista finanțare. Însă Compania de Drumuri a anunțat că va scoate la licitație execuția drumului expres Târgu Jiu – Filiași. 

 

Proiectul tehnic trebuie făcut în zece luni și execuția lucrărilor va fi în doi ani. „Pentru cele trei loturi cu profil de autostradă s-a dat drumul deja la documentație de acum două săptămâni.  Cel de-al patrulea lot, privind drumul expres de la Filiași la Târgu Jiu a fost lansat pentru licitația de execuție. Urmează și pentru celelalte două loturi rămase. Vorbim despre această investiție care reprezintă o oportunitate fără precedent pentru dezvoltarea județului Gorj. Vorbim de realizarea acestei investiții care are finanțare, care trebuie finalizată în 34 de luni”, a declarat deputatul Mihai Weber.

Parlamentarul nu a ratat ocazia să le bată obrazul celor care au contestat mereu acest proiect.  „E o investiție de care m-am ocupat de-a lungul timpului. E proiectul meu de suflet și am promis gorjenilor că se va realiza în ciuda unora care contestau această mare realizare pentru județul Gorj. Și vă dau exemplu cei doi mari politicieni ai Gorjului: Miruță și Iordache. Miruță a ținut-o un an cu faptul că nu va fi drum expres, ci un transregio. Acum a amuțit, i s-au închis portițele și sunt convins că va găsi o altă explicație. Iar Iordache spunea că sunt doar minciuni pesediste, că investiția are probleme. Sunt convins că cele două glasuri așa-zise puternice deja au amuțit”, a mai afirmat parlamentarul la Radio Infinit. 

Vizualizări: 1,948

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: