pamFLEȚI

Iar vă făcurăți de păcat cu "C"

Campanie bazată pe minciuni aruncate în spațiul public. Prin asta s-a caracterizat strategia liberalilor și a celor care le cântă în strună pe rețelele de socializare. Și nu pe ochi frumoși.

Se dă ultima situație care a făcut un val jumate pe Facebook. Un așa-zis brad sănătos care a fost măcelărit în zona centrală, din municipiu. Mare tam-tam în rândul formatorilor de opinie lansați de "fisele" lui Ionică, o adevărată mare de lacrimi, cât să stârnească măsuța critică picată pradă dezinformărilor. 

 

Doar că în realitate, bradul veșnic verde, falnic și frumos era, de fapt, un copac uscat, care stătea să cadă la orice vânt mai puternic. Că de-asta s-au și obținut avizele pentru ca bradul să fie tăiat din zonă, vorbind de zona centrală a municipiului, în apropierea „gropii”, unde se strâng mulți copii la joacă.

Viceprimarul Bogdan Bejinaru a venit cu dovezi. Le-a prezentat public, ca să vadă toți cei care au comentat pe marginea subiectului. A atașat poze cu uscăciunea, dar și documentele care au avizat tăierea acelui brad.

 

„Mizerii de campanie, împrăștiate de postaci mincinoși: "brad natural perfect sănătos, tăiat....". Iată "bradul sănătos". A fost un copac uscat, pentru tăierea căruia s-au obținut toate avizele necesare. Asta spune multe despre întreaga lor campanie. Să vă fie rușine!”, a transmis viceprimarul Bogdan Bejinaru. 

Întrebare de baraj: Dacă s-ar fi prăbușit uscăciunea aia de brad în capul vreunui copil, guralivilor? Cunoaștem răspunsul. Parcă și văd..."Ticăloșii de la primărie nu au fost în stare să taie un brad uscat care zăcea de mai multă vreme în centrul orașului...." Cam așa arată  campania unor boschetari de...păcat!

Vizualizări: 4,152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: