Ultima oră

Handbalistele de tineretul CSM, a doua victorie stagională

 

 Echipa de handbal feminin tineret a CSM Târgu Jiu s-a impus miercuri, 16 octombrie, pe teren propriu, contra CS Danubius Călărași, scor 33-31. Partida a contat pentru etapa a 5-a din Seria B a Campionatului Național de Tineret. Luisa Maria Cerga și Cristina Chirea, fiecare cu câte 7 goluri, au fost cele mai bune marcatoare din echipa pregătită de Andrei Enache. 

CSM Târgu Jiu a înregistrat miercuri a doua victorie din cele patru meciuri disputate în actuala stagiune. CSM Târgu Jiu a stat etapa trecută, iar la mijlocul acestei săptămâni a primit vizita echipei din Călărași, Danubius. Meciul a fost unul echilibrat, cu o primă repriză în care gorjencele au condus în cea mai mare aprte a timpului, dar care s-a terminat la egalitate, scor 18-18. În repriza secundă, fetele lui Enache au fost conduse în mai multe rânduri la o diferență de 4 goluri, dar au avut forța de a reveni pe final de meci. În minutul 53, fetele lui Enache aveau un deficit de 4 goluri pe tabelă, scor 27-31. Ultimele 6 minute au aparținut în totalitate gorjencele, care au marcat 6 goluri la rând, cu care au întors rezultatul pe tabelă. S-a terminat 33-31. ”A fost un meci în care am făcut destul de multe greșeli, dar mă bucură faptul că în ultima parte a jocului am revenit de la mius patru și am reușit să câștigăm”, a declarat după a doua victorie stagională, antrenorul Andrei Enache.

Etapa viitoare, pe 2 noiembrie, CSM Târgu Jiu merge la Vâlcea, pentru meciul din etapa a 6-a, contra SCM Râmnicu Vâlcea. 

CSM Târgu Jiu: Daria Dumitru, Raluca Chiriac 5g, Rebeca Rasoveanu, Ioana Nicula, Minodora Ancuța 5g, Alesia Cismașu, Cristina Chirea 7g, Vanesa Podărița, Cristina Grecu 4g, Elena Bușe, Consuelo Ciobanu 5g, Rebeca Sucălescu, Luisa Maria Cerga 7g.

 

Vizualizări: 209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: