pamFLEȚI

Hal de limbaj. Senatorul part time a luat-o pe arătură!

Senatorul influencer Ion Iordache s-a apucat de ironii pe Facebook, cu un limbaj total nepotrivit pentru un parlamentar. Și-a atacat adversarii politici numindu-i „pisoi care latră” și „nerușinați”. Pe un coleg din senat l-a numit „cârpă”, pe altul „ticălos” și „trădător”. Gorjenii nu i-au gustat răutățile și l-au taxat dur chiar pe pagina sa de Facebook unde și-a expus compunerea. 

 

Bineînțeles că după ce citești toată postarea, îți dai seama că nu avea cum să fie compusă de parlamentar, că doar îi știm cu toții cuvintele din vocabular.

Lângă postare, a pus o fotografie cu un elefant înconjurat de hiene. Nu știm dacă hiperbola vrea să evidențieze faptul că așa s-au făcut conturile lui Iordache de când e sugativă la achizițiile publice, cât elefantul, sau ce o fi vrut să spună autorul, dar limbajul total necivilizat nu e deloc demn de un ales.

Apelative ca „nerușinați”, „ticăloși”, „cârpe”, „trădători” sunt asociate altor parlamentari din Gorj care l-au contestat pe parlamentar, însă cu un limbaj civilizat, nu de maidan. 

Iordache s-a atacat după ce deputatul Radu Miruță l-a dat de gol și le-a transmis gorjenilor că Iordache nu a votat proiectul de lege pe care l-a depus Miruță astfel încât să se îndrepte nedreptățile aduse foștilor mineri din Gorj. 

Iată câteva dintre reacțiile oamenilor care i-au citit mesajul suburban:

“Limbaj nepotrivit. Va solicit sa aveți un limbaj civilizat, de senator”, este unul dintre mesaje. „Sunteți împotriva gorjenilor care v-au votat! Gorjenii sunt cei mai afectați de noua lege a pensiilor și voi nu mișcați nimic. Trăiți pe picior mare și vă bucurați de sărăcia noastră, dar în viață toate se plătesc.  Să nu credeți că voi sunteti zei!”, e un altul. „Nici domnia voastră nu e mai prejos! Nu am vazut o atitudine față de recalcularea pensiilor cu toate că gorjenii ce pretindeti ca-i reprezentati in Parlament sunt cei mai defavorizati!”, i-a transmis un alt gorjean.

„Ciocu' mic si joc de glezne ca esti la fel ca ei! E posibil ca după parlamentare să nu mai auzim de tine!”, i-a scris un alt gorjean.

Amin!

Vizualizări: 2,415

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: