Social

Grija pentru „bunicii” localității, o prioritate în Bălești

Le prepară hrană, îi însoțesc la medic și le cumpăra alimente! Este vorba despre activitatea a trei îngrijitori care fac parte din Unitatea de îngrijiri la domiciliu a Centrului de Zi Bălești. Toate aceste servicii sunt realizate cu un singur scop: îmbunătățirea calității vieții bătrânilor din localitatea Bălești, iar rezultatele nu întârzie să apară.

 

Centrul de Zi Bălești se bucură e un real succes în rândul vârstnicilor din localitate, iar serviciul de îngrijiri la domiciliu îi ajută foarte mult pe localnicii trecuți de prima tinerețe să facă față provocărilor zilnice, în ciuda vârstei înaintate.

 

„Scopul serviciului Unitate de Îngrijire la Domiciliu este de a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor vârstnice din Comuna Bălești. Cei 3 îngrijitori la domiciliu au acordat ajutor beneficiarilor pentru îndeplinirea activităților uzuale ale vieții zilnice: prepararea hranei, efectuarea de cumpărături necesare alimentației și menajului, sprijin pentru plata unor servicii și obligații curente, însoțire la medic, însoțire la mijloacele de transport. Totodată, au acordat ajutor pentru activitățile de bază ale vieții zilnice: îmbrăcare și dezbrăcare, igiena locuinței, utilizarea mijloacelor de comunicare, companie și socializare”, au transmis reprezentanții Centrului de Zi Bălești.

Vizualizări: 535

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: