antiVirale

Gorjenii cu afecțiuni gastroenterologice vor fi consultați gratuit

Medicul specialist gastroenterolog Alex Vătau va oferi consultații gratuite, în luna octombrie, la Cabinetul de Gastroenterologie din Ambulatoriul Integrat al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, programările putându-se face în baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie. 

 

Dr. Alexandru Vătau, medic specialist Gastroenterologie și Hepatologie, este absolvent al Universitatii de Medicină și Farmacie „Victor Babeş” Timisoara, generația 2011-2017. Dr. Vătau are competențe în Ecografie abdominală și Endoscopie digestivă nivel I (endoscopie digestivă superioară și inferioară diagnostică, polipectomiile și hemostază endoscopică), Ultrasonografie abdominală; Fibroscan, anunță unitatea medicală.

La Cabinetul de Gastroenterologie din Ambulatoriul Integrat programările se pot face online sau la nr. de telefon 0741.151.346, mai transmite spitalul.

Gastroenterologia este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor tubului digestiv (esofag, stomac, duoden, intestin subțire și gros) și a organelor anexe (ficat, vezică biliară, pancreas). Afecțiunile digestive sunt fără îndoială afecțiuni destul de frecvente, așa că este bine să vă adresați medicului specialist.

 

Vizualizări: 523

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: