Eveniment

Gorjean implicat într-un accident în Hunedoara

Un șofer din Târgu Jiu a fost implicat într-un accident de circulație în localitatea Ohaba de sub Piatră, din Hunedoara. Un alt șofer a pătruns pe contrasens și a două mașini. Una dintre ele era condusă de un gorjean în vârstă de 37 de ani. 

 

 

"Poliţiştii ajunși la fața locului, din primele cercetări preliminare, au constatat că, un bărbat de 56 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, din direcția Petroșani-Hațeg, în împrejurări ce urmează a fi stabilite ulterior, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de către o femeie de 49 ani, din municipiul Hunedoara și cu un alt autoturism condus de către un bărbat de 37 ani, din municipiul Tg-Jiu, județul Gorj.

 

În urma acestui eveniment rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto de 39 ani.

 

Victima a fost preluată și transportată de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", au anunțat polițiștii. 

Vizualizări: 989

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: