Eveniment

Gorjean căutat pentru tentativă de omor

Procurorii au emis un mandat de arestare în lipsă după ce un gorjean și-a înjunghiat soția. Scandalul dintre cei doi a izbucnit pe fondul geloziei. Femeia a ajuns rănită grav la spital. 

Agresorul este căutat. 

"Din probatoriului administrat până în prezent în cauză a rezultat că în seara zilei de 22.09.2024, în jurul orelor 20:00, aflându-se la domiciliul său situat pe raza satului Strâmba-Jiu, din oraşul Turceni, Gorj, pe fondul consumului de alcool, fiind animat de sentimente de gelozie, inculpatul L.D.F. a exercitat acte de agresiune fizică asupra soţiei sale L.I.R., aplicându-i o lovitură cu un cuţit în regiunea lombară stângă, producându-i leziuni care au necesitat circa 25-30 de zile de îngrijiri medicale şi care au pus în primejdie viaţa victimei.

 

Conform concluziilor preliminare emise de S.M.L. Gorj, s-a constatat că, victima L.I.R. prezintă o leziune traumatică care s-a putut produce prin lovire cu un corp tăietor înţepător cu lama ascuţită (posibil armă albă cuţit). Leziunea poate data din 22.09.2024 şi necesită circa 25-30 de zile de îngrijiri medicale. Leziunile au pus în primejdie viaţa victimei, în lipsa unui tratament medico-chirurgical aplicat de urgenţă.

 

Din conţinutul concluziilor medico-legale rezultă că plaga produsă urmare a atacării victimei cu un cuţit, are o profunzime de 10 centimetri şi două ramificaţii de circa 1 cm fiecare în formă de ,,Y”, , cu deschidere inferioară.

 

           

Procurorul a constatat că atacul asupra victimei s-a produs prin surprindere, agresorul lovind victima cu cuţitul în zona sus-menţionată, continuând atacul şi după ce lama cuţitului a pătruns în corpul victimei, existând două ramificaţii ale plăgii penetrante", se arată în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. 

 

 

Vizualizări: 694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: