Ultima oră

Gorj: Dosare penale pentru fraudă la vot și coruperea alegătorilor

Noi incidente la vot în Gorj. Polițiștii fac cercetări în cadrul a două dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fraudă la vot și coruperea alegătorilor.

De asemenea, se efectuează verificări și sub aspectul săvârșirii a două contravenții privind continuarea campaniei electorale.

„Astăzi, până la ora 13:00, au fost semnalate mai multe aspecte, în context electoral, toate fiind verificate de către polițiști.

Toate sesizările cu caracter electoral primite sunt gestionate corespunzător și în mod echidistant, după încheierea verificărilor urmând a se stabili care dintre acestea se confirmă.

Până la acest moment, au fost constatate două infracțiuni, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care au avut loc faptele, în cadrul a două dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fraudă la vot și coruperea alegătorilor. 

De asemenea, se efectuează verificări pentru clarificarea situației de fapt și dispunerea măsurilor în consecință, sub aspectul săvârșirii a două contravenții privind continuarea campaniei electorale”, potrivit Poliției Gorj.

Vizualizări: 852

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: