Actualitate

Giorgi: 95% din veniturile noastre sunt de la CE Oltenia

 

95% dintre veniturile celor de la Medservmin sunt asigurate chiar de Complexul Energetic Oltenia, societate care este și unicul acționar al prestatorului de servicii. Directorul Medservmin, Gabriel Giorgi, afirmă că acest contract presupune cabinete medicale în toată compania energetică, dar și patru ambulanțe care sunt prezente în cariere șapte zile din șapte.

Giorgi a mai precizat că se încearcă să se atragă fonduri financiare și din alte părți, nu doar de la CE Oltenia. În acest sens, șeful Medservmin a dat ca exemplu îngrijirile la domiciliu. Conform lui Giorgi, societatea încasează acum de cinci ori mai mult pentru acest serviciu decât o făcea în trecut.

„95% dintre venituri provin de la Complexul Energetic Oltenia. Este o cifră de afaceri destul de mare. Gândiți-vă că avem un contract cu o firmă care are 9000 de angajați. În momentul în care ai cabinete medicale în tot Complexul Energetic Oltenia și ai patru ambulanțe care stau șapte zile din șapte, acelea trebuie plătite”, a declarat Gabriel Giorgi.

 

 

Vizualizări: 837

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: