Social

Ghiozdane complet echipate și o masă caldă pentru elevii din Bălănești

Vor începe noul an școlar cu dreptul! Elevii din comuna Bălănești au primit din partea Primărie și a Consiliului Local câte un ghiozdan nou, complet echipat pentru prima zi de școală. 

Gestul autorităților locale vine și în sprijinul familiilor dat fiind faptul că începutul unui nou an școlar presupune cheltuieli însemnate pentru părinți. 

"Zilele acestea am oferit din partea Primăriei Bălănești și a Consiliului Local câte un ghiozdan copiilor din localitate. Ghiozdanele sunt echipate cu toate rechizitele de care are nevoie un elev pe parcursul anului școlar. Gestul nostru se dorește a fi unul simplu, menit să sprijine atât elevii, cât și părinții", a declarat primarul localității Bălănești, Ovidiu Pungan.

Noul an școlar vine cu încă o veste bună pentru școlarii și preșcolarii din comuna Bălănești. Administrația locală a reușit să implementeze și programul "Masa caldă" pentru copiii care frecventează grădinița și Școala Generală "Ion Popescu Voitești". Aproximativ 90 de școlari și preșcolari vor primi o masă caldă, în sistem catering, când sunt la cursuri.

Vizualizări: 363

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: