Ultima oră

Gabriela Târsu: Miruță începe să expire!

"Radu Miruță începe să expire!" Așa a răspuns azi liberala Gabriela Târsu la atacurile venite din partea deputatului USR, Radu Miruță. Târsu mai spune că legea pensiilor nu ar fi trecut fără votul liberalilor și că Miruță a început să aibă discurs marca AUR.

 

Iată mesajul postat de liberală pe pagina sa de Facebook:

 

"L-am cunoscut pe Radu Miruță din momentul în care a intrat în politică. Lucram în presă, făceam emisiuni politice seară de seară și știam în detaliu discursurile sforăitoare ale "puternicilor" vremii. Miruță părea din alt film, așa că l-am promovat cu speranța că va face lucruri bune pentru noi toți. 

 

Din nefericire, ca și Weber sau Simion, Radu Miruță e doar un alt ipocrit cu vorbele la el, însetat de putere și interesat doar de propria persoană. În ultimul timp, se bate cu pumnii în piept că proiectul care corectează Legea Pensiilor pentru persoanele care au lucrat în condiții dificile și care a trecut de Senat, este a lui când, de fapt, această lege nu ar fi trecut niciodată fără sprijinul liderilor PNL.

 

Știu că e campanie, dar dacă Miruță ar fi de bună credință, v-ar spune că Ion Iordache a vorbit cu Nicolae Ciucă despre modificarea Legii pensiilor, astfel încât să se recunoască din nou grupele de muncă, chiar în duminica dinaintea votului. PNL s-a alăturat fără echivoc acestei inițiative, cu toate că social democrații s-au împotrivit (Rujan a fugit de la vot). În loc să fie corect, Miruță a vrut să inducă tuturor ideea că Ion Iordache a votat împotriva 

pensiilor multor gorjeni cu grupe de muncă, dar minte și asta se poate verifica foarte ușor- votul senatorului liberal a fost “PENTRU”, privind legea care acordă drepturi pentru grupele de muncă ale multor gorjeni.

 

Radu Miruță are un discurs de nivelul AUR, nu suportă critica (exact ca PSD-iștii) și a ajuns să se comporte la fel ca politicienii care au "terminat" acest județ în ultimii 34 de ani. Nu spun că liberalii nu au făcut și greșeli, dar vă rog pe toți să vă amintiți că legea 197/2021 nu ar fi trecut de parlament fără voturile liberalilor, că CEO nu ar mai exista acum fără ajutorul de stat alocat de guvernul liberal și că Ion Iordache a fost singurul parlamentar din Gorj care nu a renunțat niciodată la ideea că planul de restructurare poate fi negociat, că cei 1800 de angajați "determinați" trebuie să rămână în sistem, că CEO poate avea viitor doar diversificându-și activitatea.Politicienii care vorbesc "bine" nu sunt obligatoriu și cei care fac bine. Apropo de ipocrizie! Radu Miruță este coleg cu Berceanu, cel care a închis cea mai mare carieră din Gorj și alături de care a blocat finalizarea investițiilor de la hidrocentralele de pe Jiu". 

Vizualizări: 1,681

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: