Politică

FOTO: Simion l-a evitat pe Lădaru! Avocatul nu are loc pe listele AUR!

 George Simion, președintele AUR și viitor candidat la postul de președinte al României, a trecut prin județul Gorj într-o semi campanie electorală. Simon nu a ratat ocazia să se întâlnească cu vectorii importanți ai organizației politice de la Gorj și chiar s-a tras în poze cu cei mai reprezentativi dintre ei.

Din păcate, Eduard Lădaru, cel care și-a depus CV-ul pentru listele parlamentare și a susținut și un interviu pentru a avea acces pe această listă, nu apare în nicio poză alături de liderul partidului. Motivele sunt încă necunoscute, posibil ca Simion să nu dorească să stea de vorbă cu un traseist politc, dar există și posibilitatea ca Edi să nu fi avut bani de motorină, mai ales că are câștiguri din meseria de avocat de sub 2000 de lei lunar.

Totuși, la întâlnire a ajuns Laurențiu Ciurel, director la Sucursala Electrocentrale Rovinari. Nu se știe încă cu exactitate dacă activitatea politică a avut loc în timpul programului sau nu, dar este cert un singur lucru: Ciurel pare tot mai aproape de lista de de la Camera Deputaților. O să-l vedem atunci pe Edi Lădaru în campanie, așa cum îi stă bine, la lipit de afișe, pentru că în alt domeniu nu a excelat niciodată!

Sursă FOTO: GorjOnline

Vizualizări: 1,128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: