pamFLEȚI

Foto: Pităroiu a dat-o pe covrigi după ce a pierdut alegerile de la Filiași

Daniel Pităroiu, angajat al Complexului Energetic Oltenia, care a ocupat mai multe funcții de conducere în cadrul companiei energetice a revenit la muncă în cadrul companiei energetice după ce a pierdut alegerile pentru postul de primar al Orașului Filiași. 

 

Pităroiu a fost învins fără drept de apel de contracandidatul său de la PSD, Gheorghe Costeluș și a fost nevoit să revină la meseria care l-a consacrat. Probabil, campania electorală l-a costat destul de mult pe Pităroiu care a fost surprins miercuri dimineața când își cumpăra covrigi din zona Colegiului Național ”Spiru Haret”. Doljeanul și-a parcat autoturismul pe trotuar și nu a zăbovit prea mult la cumpăraturi, iar apoi s-a urcat în mașină și a plecat către sediul companiei energetice. 

 

Cum îl caracteriza Ciurel pe Pităroiu

 

Fostul președinte al Directoratului CE Oltenia, Laurențiu Ciurel, a lucrat în trecut cu Daniel Pităroiu și chiar i-a făcut acestuia o descriere.

 

„A plecat pentru că aveam o foaie în față, i-am arătat-o și și-a scris demisia. (…) Domnul Pităroiu are un talent, dacă îl lași într-o camera cu un seif plin, legat de mâini și de picioare, dimineața îl găsești tot legat, dar seiful gol. Sunt puțini oameni capabili să se descurce în orice situație. Să-l duci pe Pităroiu la club e ca și cum ai lăsa lupul să păzească oile”, spunea Ciurel despre Pităroiu.

Vizualizări: 2,540

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: