Eveniment

Foto: Paradă cu zeci de motociclete, în Baia de Fier

Zeci de pasionați de motociclete au defilat prin Baia de Fier, Bumbești-Pițic și Polovragi în cadrul festivalului Slowride care are loc în acest weekend în Baia de Fier. Parada a pornit din apropierea Peșterii Muierilor. 

 

Amploarea evenimentului a fost redusă de căldură, dar chiar și-așa zeci de motocicliști din toate colțurile țării și din străinătate au mers în paradă pe drumurile de sub munte. 

 

Un echipaj de la Poliție a deschis parada, tot pe două roti. "Astăzi, polițiștii gorjeni au dat startul Paradei Motocicliștilor în cadrul evenimentului Slowride Transalpina Fest, desfășurat la Baia de Fier.Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci, alături de jandarmi, s-au asigurat că evenimentul se desfășoară în condiții optime, iar siguranța participanților la trafic nu este pusă în pericol", a transmis IPJ Gorj. 

 

"E o experiență inedită și o ocazie buna să ne reîntâlnim cu toții", a spus unul dintre participanți. "Canicula a mai redus puțin rândurile paradei pentru că e destul de complicat să mergem pe aceste temperaturi, însă am vrut să menținem această tradiție și să facem parada. Traseul e unul foarte frumos, zona are un potențial turistic foarte mare", a spus un altul. 

 

Slowride Transalpina Fest este la a cincea ediție. Va continua si mâine. În această seară, sunt anunțate concerte rock, concursuri și organizatorii promit bere rece pentru petrecăreți.

Vizualizări: 586

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: