Social

Fostă școală, transformată în cămin pentru o mamă și nouă copii

O fostă școală din Licurici a devenit acasă pentru o mamă și pentru cei nouă copii ai săi. Clădirea a fost renovată și transformată în locuință socială. Femeia a primit sprijin și de la Asociația Glasul Sufletului din Rovinari. Copiii au primit ghiozdane cu rechizite necesare pentru școală. 

 

Povestea lor a fost făcută publică de Cristina Lia care a îndemnat oamenii cu suflet mare să ajute familia. Preotul, autoritățile și o mână de gorjeni cu suflet mare sprijină cei nouă copii cu haine și alimente. 

 

"Dragilor noi am început distribuirea Ghiozdanelor cu suflet. Și așa ajungem și la familiile pe care îi susținem de ceva timp, dar personal nu i-am cunoscut. Am ajuns la Licurici sat Totea, unde de câțiva ani părintele David face drumuri la Rovinari pentru a lua de la asociației, alimente, haine,etc... ce le este de trebuință unei mame cu 9 copii alungată de acasă și care stătea într-o școală pusă la dispoziție de primărie. Si-au dat mâna o mână de oameni, primarul comunei Licurici, preotul, DGASPC și un înger care a simțit că nevoia de ajutor este enormă și această mamă trebuie ajutată și așa s-au înfăptuit minuni în această școală care de curând a devenit locuință socială (grație primarului). Așa că au putut începe renovarea și utilarea pentru a putea locui în condiții normale. Mai au nevoie de ajutor, de aceea, care doresc să ajute și să pună o cărămidă în această misiune pot lua legătura cu Sorin Stelian Torop sau la asistența socială a primăriei Licurici și să nu îi lăsăm la greu", e mărturia Cristinei Lia, care a înființat Asociația Glasul Sufletului.

Vizualizări: 691

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: