Politică

Fost membru în CS la CEO: A venit domnul Iordache pe un cal alb

Auto-proclamat salvatorul minerilor, senatorul Ion Iordache a furat startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare sperând că mai prinde un loc în Senat după toate regiile făcute pe rețelele de socializare. A spus răspicat că el a salvat locurile de muncă pentru că a intrat în greva foamei și a strâns cu ușa directorii Complexului Energetic Oltenia. 

 

De parcă a uitat că e senator și avea alte pârghii să ajute acești oameni disperați că rămăseseră pe drumuri și că avea și numărul de telefon al ministrului Energiei, care îi e coleg de partid, și care sigur îi răspundea la telefon. Ca senator, putea sprijini altfel bieții mineri. Însă parlamentarul a căutat circ, că tot e specialitatea lui, și a intrat, chipurile, în greva foamei și toate problemele au fost rezolvate. Toți minerii poate s-ar fi bucurat dacă senatorul ar fi intrat în greva foamei când a fost scris și aprobat planul de restructurare, tot de colegii săi din PNL în frunte cu Virgil Popescu. Sau măcar să fi intrat în greva foamei de contracte cu statul. 

 

Mișcarea sa a fost comentată și de mai mulți oameni politici din Gorj, dar și de foști șefi din companie. „Senatorul Iordache nu-și dorește decât să îngroape CEO pentru că are interese acolo. Ce a făcut a făcut în scop electoral. Că s-a decis reangajarea acestor oameni ține de modul în care au reacționat angajații respectivi. Nicidecum nu e meritul lui Ion Iordache. Hai să fim serioși. Știți bine interesele lui Ion Iordache de Termocentrala Turceni, de exploatarea Carierei Peșteana, care abia așteaptă să se închidă. Să nu-mi spuneți că plânge Ion Iordache acum de grija acestor disponibilizări. Planul de restructurare e făcut de colegii de partid ai domnului Ion Iordache. Direcția a fost dată de domnul Virgil Popescu. Nu-mi spuneți că a venit acum Ion Iordache pe un cal alb și a convins lumea să nu mai dea oameni afară”, a spus Gabriel Giorgi, fost membru în CS la Complexul Energetic Oltenia.

Și deputatul Claudiu Manta a comentat mișcarea electorală a lui Iordache și a spus că „i se pare incredibil tupeul senatorului care a dat dovadă de ipocrizie”.

Vizualizări: 1,595

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: