Politică

Fost deputat despre promovarea lui Cărăgui: Ce să mai creadă tinerii din acest județ?

 Fost deputat în două rânduri din partea Partidului Social Democrat, Vasile Popeangă, critică promovarea lui Alin Cărăgui în funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei. Popeangă crede că formațiunea politică nu are rezerve de cadre profesioniste, iar oamenii îi vor taxa pentru acest lucru.

Popeangă a mai precizat că cei mai dezamăgiți de aceste promovări sunt tinerii din județ care realizează că trebuie să fie prieteni cu președintele partidului pentru a ajunge în anumite poziții.

„Le-am zis să-și facă rezerve de cadre dacă vor să promoveze. Dacă nu, vă compromit și pe voi! Vă dați seama acum ce gândește lumea? Domne, trebuie să ai intrare la președinte să te pună secretar general și ajungi secretat de stat în minister! Ce să creadă și ce să zică tinerii?”, a declarat fostul deputat, Vasile Popeangă.

Popeangă crede că din cauza acestor promovări a unor oameni care nu au nicio legătură cu domeniul unde au fost propulsați, liberalii o să fie sancționați de electorat. „O să mai meargă, dar nu mult. Eu vă zic că o să-i sancționeze electoratul”, a mai spus Popeangă.

Vizualizări: 1,680

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: